Архиви за октомври, 2017

Национална седмица на четенето

Written by СОУ Христо Ботев. Posted in Новини

От 23.10.2017 до 27.10.2017 г. СУ „Христо Ботев“ се присъедини към Националната седмица на четенето. Това включваше различни дейности. Учениците от 2 а клас изработиха книжки. Третокласниците бяха на гости на най – малките ученици  и четоха приказки. В четвърти клас изработваха лапбук и комикси по изучаван текст. Учениците от 5 клас представяха съчинени легенди или митове. В 6 клас учениците изготвиха проекти на тема: „Моята любима книжка“. Седмокласниците писаха стихотворения и приказки. 8 и 9 клас направиха презентации на тема: „Античност“

 

Среща-разговор

Written by СОУ Христо Ботев. Posted in Новини

Учениците от IV до VII клас в СУ ,,Христо Ботев“ взеха участие в първия етап от кампанията на МКБППМН и Комисията за защита от дискриминацията. Те участваха в среща-разговор ,,За различността, против дискриминацията“, водена от Ирина Иванова – регионален представител на КЗД.

Благотворителен базар

Written by СОУ Христо Ботев. Posted in Новини

Учениците от СУ ,,Христо Ботев“ и техните учители се включиха с огромен ентусиазъм в благотворителния базар ,, Да помогнем на Божидар“ на 14. 10. 2017 г. За 14 дни те  изработиха невероятни картички, маски, ръчно рисувани тениски и чанти, украса, декупажни бутилки и картини, които с удоволствие предоставиха за благородната кауза.